9 december 2021

Hallo Wereld.

Onze gloednieuwe website staat online! Vind jij hem zo leuk als wij?

launch.jpg

Supercontent.

Dat zijn we. Want deze nieuwe website is voor TWERK toch wel een mijlpaal. We zochten al een hele tijd naar een manier en medium om onze business, die de laatste jaren zo gegroeid én veranderd is, beter te presenteren aan de buitenwereld.

Net zoals de wereld verandert, verandert TWERK mee. Maar we blijven ook wel hetzelfde: we werken nog altijd aan meer en betere jobs voor mensen met autisme. We zochten alleen een manier om ons verhaal beter te kunnen vertellen. En om onze producten beter te kunnen verkopen, uiteraard.

hello-world.jpg

En super-content.

Dat hébben we ook. Dankzij Think Tomorrow kunnen we die super-inhoud nu vertellen op een eenentwintigste eeuwse manier. Het Herentalse digital agency hielp ons onze inhoud steviger in de verf te zetten: we maken chocolade met een verhaal. Daar zijn we nu wel van overtuigd. En we zijn er net zo trost op als op deze nieuwe website.

De volgende dagen/weken/maanden zal deze webstek nog meer takken én meer wortels krijgen. Gaandeweg komen er meer verhalen en meer chocolade bij. Zo heb je een reden om terug te komen, niet?

We wensen je een leuke customer journey. Want zo hoort dat, tegenwoordig.

thinktomorrow-twerk.jpg