Werken bij TWERK? Daar word je gelukkig van

De best mogelijke werkgever zijn voor mensen met autisme. Dat is misschien wel onze grootste ambitie. 

20180828-twerk-vzw-bart-michiels-009-4412-lr.jpg

Hoe solliciteren bij TWERK

> Als doelgroepmedewerker

TWERK wil de best mogelijke werkgever zijn voor mensen met ASS. Zoek je naar een job, aangepast aan je situatie? Ga dan langs bij de VDAB in je buurt. Zij kunnen je alle duidelijkheid geven over de te zetten stappen.

TWERK biedt in de eerste plaats kansen aan productiemedewerkers met ASS, soms ook aan administratieve profielen. Meer info over de te volgen procedure bij de VDAB vind je via deze link.

De plaatsen in ons bedrijf zijn eerder beperkt. Toch zullen we de volgende maanden enkele vacatures open verklaren. Die worden opgevolgd door de VDAB-consulenten. Zij zullen ons een aantal kandidaten voorstellen, met wie we dan een kennismakingsgesprek en proefmoment inplannen.

Het is dus uiterst belangrijk om je aan te melden bij VDAB om in aanmerking te komen voor een job op TWERK. Meld zeker aan je consulent dat je geïnteresseerd bent in TWERK als werkgever.

We wensen je veel succes!

> Als begeleider

Krijg jij voldoening van mensen met autisme structuur, richting en rust te geven? Wil jij hen begeleiden en gelukkig maken, elke dag opnieuw? Bekijk onze vacatures en solliciteer. We staan te popelen om jou te ontmoeten!

Op dit ogenblik hebben we geen openstaande vacatures.

  Talent aan het woord

  De best mogelijke werkgever zijn voor mensen met autisme. Dat is onze grootste ambitie. Onze medewerkers getuigen daar graag over.

  TWERK werkt dankzij

  gallery-logo-1.jpg
  gallery-logo-2.jpg
  logo-groeptalent.png
  qforwsescan.jpg
  fairtrade.jpg
  herentals.jpg