Talent aan het woord

Bij TWERK zijn er 36 prachtige zielen actief. Elk met hun eigen verhaal, toch met dezelfde passie voor chocolade. Wat hen dagelijks uit hun bed haalt? We laten onze medewerkers het zelf vertellen.

Lees alle verhalen of Solliciteer zelf!

Werken bij Twerk

Bij TWERK willen we de best mogelijke werkgever zijn voor mensen met autisme. Benieuwd of we nog plaats hebben voor jou? Solliciteer als doelgroepmedewerker of begeleider. Samen met VDAB loodsen we je door het hele proces.

Ontdek hoe je solliciteert bij TWERK

20180828-twerk-vzw-bart-michiels-006-4383-lr-536x533.jpg
quote-author.png
TWERK rotating circle

Werken bij TWERK, dat maakt gelukkig

Een persoonlijke aanpak, met precisie en veel liefde geproduceerd. Dat beloven wij aan onze klanten. Omdat ons team is opgebouwd uit mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) maken we die beloftes waar. En omgekeerd geven wij ook zin aan hun leven. It’s a win-win!

Wil jij ook werken bij TWERK?

(H)Eerlijke chocolade, ambachtelijk gemaakt.

Ons fairtrade maatwerkbedrijf draait op gedreven mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) die oog hebben voor precisie en nauwkeurigheid. Daardoor is jouw bestelling altijd tot in de puntjes in orde.

Wil jij je personeel of klanten blij maken met gepersonaliseerde chocolade, speculaas of marsepein? En wil je die het liefst ambachtelijk gemaakt door een liefdevol team? Dan is dit jouw moment!

Bekijk ons chocolade gamma

23803602678-f2c5afd0d9-z.jpg

TWERK werkt dankzij

logo-loterie-horizontal-safezone-baseline-nl-rgb.png
logo-cera-baseline-nl.png
logo-ufb.png
ra-horizontal-blue-rgb.png
gallery-logo-1.jpg
provincie-antwerpen-logo-rgb.png
hazelheartwood.png
logo-groeptalent.png
qforwsescan.jpg
fairtrade.jpg