Meer mensen met autisme aan TWERK

Mensen gelukkig maken, dat doen we het liefst. Met chocolade, maar ook met werk. 
Meer personen met autisme aan ‘t werk zetten is onze sterkste ambitie. Want ook zij verdienen een plaats in onze samenleving.

twerk-actie-540x365.jpg

Ons talent? Samen chocolade maken

Wij zijn een bedrijf zoals een ander. Het enige verschil? Ons personeel heeft wat meer aandacht nodig.

Van verpakkingen ontwerpen tot chocolade gieten, inpakken en de facturatie achteraf: in elk aspect van ons bedrijf rekenen we op het talent van onze mensen. We hebben zelfs een boekhouder en ICT’er met ASS in dienst. Echte toppers!

We ontwikkelen de talenten van elke medewerker, zoeken en vinden voor haar of hem een plaats in onze processen en passen er soms zelfs onze manier van werken voor aan. Iedereen wordt individueel en in alle mogelijke facetten begeleid in die groei. Mooi, toch?

Samen met onze werkvloerbegeleiders doen we alles op een mensgerichte en hartelijke manier. We zetten onze medewerkers en klanten centraal, zorgen mee voor de duurzame ontwikkeling van onze talenten en de wereld, en innoveren waar kan.

Door die visie en methodieken, die we nog altijd verder ontwikkelen, groeiden we uit tot een referentie op het vlak van tewerkstelling voor mensen met autisme.

Ken jij of ben jij iemand met autisme die ook wil werken bij TWERK?

Bekijk onze jobpagina

De beste fairtrade chocolade uit het Zuiden

Dat we alleen het beste goed genoeg vinden, had je wellicht al begrepen. Onze chocolade is dan ook van hoogwaardige Callebautkwaliteit. Eerlijk ontgonnen bij onze fairtrade partners in het Zuiden. Of onze chocolade daardoor zo heerlijk is? Wees maar zeker!

Bekijk al onze producten

text-image-fairtrade.jpg

Groene energie van productie tot levering

Onze zonnepanelen wekken energie op voor onze productie, onze stockage en ons transport. Die zetten we dan ook 100% in. Daarnaast bezorgen we jebestelling graag met onze gloednieuwe elektrische bestelwagen. Eentje met een ruim volume en bereik van 330km. Dat stelt ons in staat om onze leveringen volledig uitstootvrij af te handelen. Zin in chocolade, speculaas of marsepein geproduceerd met groene energie?

Bekijk al onze producten

twerk-vzw-elektrische-bestelwagen.jpg

Talent aan het woord

Onze medewerkers doen hun job graag en willen niks liever dan hun passie delen. Verhalenverteller Griet Bouwen interviewde elk van hen en pende hun verhalen neer. Je krijgt het er op slag warm van.

Lees alle verhalen

23803602678-f2c5afd0d9-z.jpg

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van onze activiteiten, promoties en benefietacties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

TWERK werkt dankzij

logo-loterie-horizontal-safezone-baseline-nl-rgb.png
gallery-logo-1.jpg
fairtrade.jpg
logo-groeptalent.png
qforwsescan.jpg
hazelheartwood.png
logo-cera-baseline-nl.png
provincie-antwerpen-logo-rgb.png