6 doelen die een (h)eerlijke wereld mogelijk maken

Onze medewerkers staan altijd centraal, in alle taken, processen en beslissingen. Ons voornaamste doel is dan ook om hen gelukkig te doen voelen. En wie zich goed voelt op het werk, presteert beter. Vanuit die doelstelling maken we ook bewuste keuzes:

23803602678-f2c5afd0d9-z.jpg

Ambachtelijk werk

Ons getalenteerd team is een groep van chocolatiers die met aandacht, precisie en liefde onze chocolade afwerken. We investeren elke dag opnieuw in een goede begeleiding en in de ontwikkeling van hun talenten zodat zij hun ambacht kunnen blijven uitoefenen. Dat maakt hen trots op hun werk. En terecht!

Hoogwaardige kwaliteit

Het maken van ambachtelijke chocolade is veel tijds- en arbeidsintensiever dan in een klassieke fabriek boordevol machines. Dat komt tot uiting in de smaak. Onze chocolade is dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Proef het zelf!

  Fairtrade grondstoffen

  We gunnen onze producenten in het Zuiden dezelfde goede werkomstandigheden en een eerlijk loon als onze mensen hier. We verbinden ons er daarom toe om steeds de strengst gecertificeerde fairtrade grondstoffen af te nemen.

  Ecovriendelijk verpakken

  Ook op het vlak van verpakking willen we duurzaam en ecovriendelijk te werk gaan. De groene energie die we zelf opwekken met onze zonnepanelen en de elektrische bestelwagen die we gebruiken voor alle leveringen ondersteunen deze ambitie.

  Klanten als drijfveer

  Behalve onze medewerkers stellen we ook onze klanten centraal, en willen we voor hen zoveel mogelijk waarde creƫren. Word je klant van TWERK? Dan ben je zeker dat je de beste service en kwaliteit krijgt.

  Gezonde prijszetting

  Wie kiest voor TWERK, kiest voor kwaliteit. Kwaliteitsvolle chocolade, kwaliteitsvol werk. Die waardevolle voordelen voor jou zetten zich ook door in onze prijzen.

  Eerlijke prijs 

  Hoewel onze prijzen altijd zo scherp mogelijk zijn, rekening houdend met alle kosten, zijn ze niet te vergelijken met de prijzen van andere ambachtelijke chocolatiers of industrieƫn. Er hangen immers heel wat andere waarden aan vast.

  Dat je sowieso een eerlijke en gezonde prijs betaalt voor heerlijke chocolade, daar mag je vanop aan. Zo werk je mee aan een (h)eerlijkere wereld. Samen met ons.

  Lees meer over onze fairtrade- en duurzame werking

  20180828-twerk-vzw-bart-michiels-009-4412-lr.jpg

  TWERK werkt dankzij

  logo-loterie-horizontal-safezone-baseline-nl-rgb.png
  gallery-logo-1.jpg
  fairtrade.jpg
  logo-groeptalent.png
  qforwsescan.jpg
  hazelheartwood.png
  logo-cera-baseline-nl.png
  provincie-antwerpen-logo-rgb.png