Sinterhaastje?

Hij komt, hij komt! En wel véél sneller dan je denkt!

Met trots presenteren we - nu al - ons Sinterklaasaanbod. Nu al, inderdaad. Want de chocoladeprijzen zijn aan het stijgen, en we willen je de kans geven om nu nog tegen de laagst mogelijke prijs te bestellen. Als je nu bestelt, geniet je van een speciale vroegboekkorting van 5%.

Onze verpakkingen kregen een volledige make-over, en ook onze chocolade zelf presenteren we in nieuwe vormpjes. Daardoor wordt Sinterklaas nóg lekkerder. 

Neem hieronder een duik in ons gamma. Benieuwd? Bekijk meteen onze gloednieuwe sintzakjes, huisjes, shoes & socks of verrassende combi's.
Of doorzoek heel onze catalogus of vraag een offerte aan.
Meer assistentie nodig? Stel je vraag per mail, of bel 014 23 32 28.


(P.S.: Bekijk onze F.A.Q.'s alvast, wie weet vind je daar nog een antwoord op een sinteressante vraag)

embleem-en-twan.jpg

Vroeg aanbod, vroege korting!

Toegegeven, we zijn er echt wel héél vroeg bij dit jaar. Dat komt omdat de chocolade-grondstoffenprijzen enorm aan het stijgen zijn. Als je nu bestelt, heb je alvast de garantie van de best mogelijke prijs op dit moment

En daarbovenop geven we nog 5% vroegboekkorting op het totaalbedrag van je bestelling als je snel je offerte bevestigt. Zo helpen we elkaar, niet?

Chocolade die je proeft met je hart.

De TWERKchocolade is niet alleen volledig fairtrade. Ze wordt met liefde en precisie gemaakt door mensen met autisme, die we opleiden tot ambachtelijke chocolatiers.

Ook onze verpakking springt eruit: duurzaam, origineel en verrassend. Precies de combinatie van al die elementen doet onze chocolade nóg beter smaken. Echt waar.

Een offerte op maat?

Tja, we schrikken soms zelf van ons aanbod. Ons hele gamma bestaat uit meer dan 100 variaties. Duik gerust in onze catalogus!

Maar we helpen je ook graag persoonlijk verder bij je keuze. Stel hier je vraag, en we bezorgen je een offerte op maat. 

P.S.: Je logo, kleuren of tekst op de verpakking? We denken heel graag met je mee!

Welkom, Twan!

De tijden veranderen. En chocoladevormpjes dus ook. Van over de oceaan kwam een gingerbread man aangevaren, al dan niet via een stoomboot ☺️. In de States is hij een koekje, maar hij raakte al snel ingeburgerd in de TWERK-chocoladeomgeving.

Twanneke - het TWERK-manneke - krijgt een nieuwe plaats op TWERK, en ook bij Sinterklaas. We geven hem een print, zodat hij heel sjiek voor de dag komt. Of we presenteren hem zonder kostuum met een krakende speculaascrumble, die perfect blendt in onze melk- en fondantchocolade.

Wil jij Twanneke mee Sint laten vieren? In zijn huisjes of in zijn speciale sok zal hij iedereen plezieren!

3-twannekes-mwp.png

Een hele huizenrij

De TWERKarchitect ging aan de slag en ontwierp een volledig nieuw onderkomen voor al ons lekkers. Onze huisjes bestaan in 4 formaten en bieden plaats aan heel diverse bewoners!

Pret met het Cadeautablet

Ons Cadeautablet is stilaan een klassieker: een unieke vorm van en door TWERK die je nergens anders zal vinden. We zorgden voor een gloednieuwe verpakking, die je ook leuk kan combineren met andere pakjes of zakjes. Past trouwens perfect in de brievenbus, dus met de post versturen is een optie!

Mag het wat meer zijn?

Als het wat groter mag: onze grote sintfiguur blijft natuurlijk een heel mooi cadeau. En uit de Sintmand kan iedereen grabbelen naar hartenlust.

Onze figuurtjes, speculaas en marsepein kan je natuurlijk ook in bulk aankopen, en er zelf mee aan de slag gaan!

Make it personal.

Wil je een echt origineel cadeautje? Omdat TWERK al zijn verpakkingen zelf ontwerpt en produceert, kunnen we die helemaal naar jou wens vormgeven. Je logo erop, een leuke tekst, of een ontwerp in jouw huisstijlkleuren? Vanaf 200 exemplaren maken we voor jou een uniek gepersonaliseerd cadeau. Of misschien wil je de chocolade versturen tot in de brievenbus van je thuiswerkers?

Maar ook een sticker kan, natuurlijk. Die laten we heel mooi inblenden op onze verpakking. Waarom geen reclamebord met jouw logo of tekst op een huisje plakken? Of een shoebox of sok in jouw huisstijl? We denken heel graag met je mee.

Neem dan wel snel contact op!

triangeldoosjes-vdab-2022-sint-zijaanzicht-1-photoroom.png

Mensen gelukkig maken. Met chocolade, en met werk.

Bij TWERK maken we mensen gelukkig met chocolade. Zowel de proevers van onze ambachtelijke figuren, pralines en ander lekkers, als onze opgeleide chocolatiers die werken in onze gezellige chocoladefabriek.

We maken fairtrade premium chocolade die we personaliseren en verpakken tot unieke personeels- en relatiegeschenken. Ideaal voor Pasen, Sinterklaas, of andere evenementen.

Bovendien proef je bij ons altijd met je hart, want als kleinste en meest unieke maatwerkbedrijf van Vlaanderen zorgen we voor een warme werkplek voor mensen met autisme.

Die pure liefde doet onze chocolade nog beter smaken. Echt waar.

Fairtrade in 't kwadraat

Onze chocolade is van de beste Belgische Callebautkwaliteit. Eerlijk ontgonnen bij onze partners in het Zuiden. Of onze chocolade daardoor zo heerlijk is? Wees maar zeker!

Wie TWERK-chocolade koopt, steunt ook de Cocoa Horizons Foundation. Want voor elk pak chocolade dat verkocht wordt, investeert Callebaut een deel daarvan in de duurzame teelt. Mooi, hé! Bovendien staan we zelf ook een stuk van onze marge af aan producenten in het Zuiden, geregisseerd door FairTrade Belgium.

Als kers op de taart kregen we in december 2019 het officiële certificaat van fairtrade chocoladeproducent, een beloning en erkenning voor het duurzame werk dat we dagelijks verrichten. Voor een klein ambachtelijk chocoladefabriekje als het onze is dat uniek. En zijn we daar heel trots op.

Duurzaam en ecologisch geproduceerd

Chocolade maken is maar het halve (T)werk. Ook in onze verpakking stoppen we veel liefde, precisie en ambacht. We werken altijd met het duurzaamste papier, en de meest eco-vriendelijke verpakking. Die kwaliteit vind je nergens anders. Bovendien kunnen we al van heel kleine oplages een heel persoonlijke aanpak garanderen.

De groene energie die onze 46 zonnepanelen opbrengen, gebruiken we meteen voor onze chocoladeproductie en -opslag. Bovendien zetten we in op CO2-neutraal transport en investeerden we zelfs in een elektrische bestelwagen.

Daarmee zijn we veruit het duurzaamste en (eco-)vriendelijkste chocoladebedrijfje van 't land. Redenen genoeg dus om ook jouw vriend te worden?