Hoor! De klokken luiden.

Met trots presenteren we ons Paasaanbod.

TWERK is Fairtrade-hofleverancier van Haas en Klokken. We maken en verpakken onze ambachtelijke Fairtrade chocolade in originele en duurzame doosjes met een fris design. De paashaas is er ons extra dankbaar voor, en onze chocolade smaakt er nog beter door. 

De paashaas is er heel vroeg bij dit jaar, dus is ons aanbod momenteel beperkt. Er zijn immers limieten aan onze productiecapaciteit. Hopelijk kunnen we je met onderstaand aanbod nog wel plezieren? Het zal je opvallen dat er soms iets opnieuw in de aanbieding is, en dan weer niet. Het gaat inderdaad razendsnel! Blijf deze pagina gerust bezoeken.

Door hier te klikken kan je zelf onze paascatalogus doorzoeken volgens je eigen wensen. En natuurlijk kan je ook een offerte op maat aanvragen via dit formulier of een mailtje sturen.

ei3.png

Mini: tabletjes, worteldoosje en vlinderdoosje

Klein kan ook fijn zijn. Onze minitabletjes, -worteldoosjes en -vlinderdoosjes zijn lief, ook voor je portemonnee!

Nieuw! Een origamihaasje?

De meest artistieke paashaas van 2024! Een verrassend cadeau voor de meerwaardezoeker. Maakt het nog verrassender door te combineren met een worteltje vol chocola!

Midi: Wortel- en Facetdoos

Als het wat meer mag zijn, dan valt onze wortel-/chocoladecombinatie ongetwijfeld in de smaak. En onze facetdoos heeft vele kantjes...

Maxi: de Vlinderdoos

Dit pakje heeft een vlindersluiting, maar voor Pasen maken we daar graag een eitje van.

Ori(gineel): het Paastablet

Een groot paasei van 95 gram dat toch compact blijft?

We ontwikkelden een heel speciaal plat paasei van 14 cm lang en 9 cm breed met een bijzondere ‘crack’. Een mooi envelopdoosje, met een wikkel die we kunnen personaliseren, maakt het helemaal af. En als het moet past het perfect in de brievenbus.

Giga: in Bulk, of in Mand(en)

Mag het wat meer zijn? Onze holle eitjes kan je net zo goed in bulk kopen om ze rond te strooien naar wie je wil. En de Paasmanden staan perfect op je toonbank of in je refter. Ze zijn alleen leeg voor je 't weet...

Make it personal

Wil je een écht persoonlijk cadeau? Dan helpen we je graag verder. TWERK is een maatwerkbedrijf, dus bieden we jou graag een paaspakketje volledig op maat!

Voor een kleine meerprijs zorgen we voor jouw persoonlijke touch. Vanaf 21 stuks personaliseren we je pakje met een sticker, vanaf 201 kunnen we zelfs het hele doosje customizen, vormgeven en bedrukken. Jij bezorgt ons je logo, tekst, huisstijl of favoriete kleuren, en je komt er op je paasbest voor.

Geïnteresseerd? Mail ons!

facetdoos.jpg
vlinderdoos-mini.jpg
facet-top.jpg
paasdoos.jpg
worteldoos-mini.jpg
facet-zij.jpg
minitabletjse.jpg
paasdoos.jpg
paashaasdoos.jpg
tablet.jpg
enkel-sticker.jpg
vlinderdoos.jpg
worteldoos-m.jpg
worteldoos-medium.jpg
minitabletjes.jpg
paashaasdoos.jpg
tablet.jpg
vlinderdoos.jpg
worteldoos-medium.jpg

Fairtrade en warmhartig ontwikkeld

Bij TWERK focussen we op een duurzame ontwikkeling van onze talenten en hun individuele groei. Onze cacaoproducten in het Zuiden verdienen dezelfde liefdevolle behandeling. Daarom werken we uitsluitend met de strengst gecertificeerde fairtrade grondstoffen.

Duurzaam en ecologisch geproduceerd

De groene energie die onze 46 zonnepanelen opbrengen, gebruiken we meteen voor onze chocoladeproductie en -opslag. Bovendien zetten we in op duurzame en eco-vriendelijke verpakkingen en onlangs investeerden we zelfs in een elektrische bestelwagen.

Een offerte op maat? We helpen je graag op weg.

Toegegeven, we schrikken soms zelf van ons aanbod. Ons paasgamma bestaat maar liefst uit 59 verschillende combinaties

We helpen je graag verder bij je keuze. Stel hier je vraag, en we bezorgen je een offerte op maat. En ook een mailtje mag, natuurlijk.

De beste fairtrade chocolade uit het Zuiden

Dat we alleen het beste goed genoeg vinden, had je wellicht al begrepen. Onze chocolade is dan ook van hoogwaardige Callebautkwaliteit. Eerlijk ontgonnen bij onze fairtrade partners in het Zuiden. Of onze chocolade daardoor zo heerlijk is? Wees maar zeker!

Bekijk al onze producten

text-image-fairtrade.jpg